Карма? У Києві сталася нова НП з пішохідним мостом Кличка (фото)

У понеділок, 29 липня, з новим пішохідно-велосипедним мостом у Києві сталася чергова неприємність - повністю тріщинами покрилося одне бічне скло. Про це пише dtp.kiev.ua в Instagram-акаунті, повідомляють Патріоти України.

Це скло служить захистом і страховкою проти падінь під перилами. З причини непоправних ушкоджень тепер його необхідно повністю замінити.

Тріщини у склі перехожі зняли опівдні 29 липня. На фото видно, що тріснула всього одна секція моста, відповідно закривати його не будуть. В даний момент комунальники вже поставили огорожі перед пошкодженою ділянкою.

На місце прибули співробітники муніципальної охорони, вони стверджують, що причин пошкодження моста не знають. Об'єкт поки відкритий для відвідувачів.

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...