Карма? У Росії розграбували новобудову для військових - винесли двері, сантехніку, шпалери

Карма в дії. Як же інакше пояснити, що в Рязані розграбували новобудову військових. Покрали з неї все, що лише можна було винести. Поки російські військові грабують українців і виносять з їхніх домівок кросівки, унітази та килими, в Росії теж часу не марнують. Так, у Рязані пограбували новобудову, яку звели спеціально для військових, повідомляють у росЗМІ, передають Патріоти України.

Винесли лічильники, сантехніку та шпалери

Відомо, що новобудову пограбували на днях. Сам же будинок розташований на Михайлівському шосе. І як запевняють мешканці міста, у квартирах було практично все. І шпалери, і двері, і ванни, і нвіть лічильники. Але довго воно не простояло, адже вандали винесли геть усе, що лише могли.

Місцеві мешканці проявили типову байдужість

Так, одна з жіночок дуже шкодує, що так сталося. Мовляв, будинок був практично готовим до заселення. І двері міжкімнатні вже стояли, а на стінах шпалери були. Підозрюємо, що навіть не обірвані.

Водночас ця сама панянка бачила, що двері з верхніх поверхів будинку зносять невідомі. І замість того, щоб звернутися до правоохоронців, вона вирішила не зробити – правильно – зовсім нічого. Журналіст Денис Казанський уже пожартував з цього приводу: "Кругообіг "русскіх скрєп". Поки російські військові грабували будинки українців, їх у Росії грабували власні співгромадяни".

Відомо, що закінчили побудову цілого житлового кварталу, який перебуває на балансі Міноборони Росії, ще у 2014 році. Наразі 16-поверховий будинок, в якому сталося пограбування, передали в регіональну власність. А навести лад у ньому планують до кінця наступного року. Для цього планують виділити з бюджету країни 204 мільйонів рублів.

Тим часом в Україні окупанти продовжують грабувати

Російські військові вдерлися до помешкання 65-річної пенсіонерки Любові Колесник, котра проживає у Мелітополі. Її оселі озброєні військові буквально перекинули дороги дриґом. Вони намагалися знайти якісь документи та світлини. Винесли з дому жіночки вони низку речей, серед яких – дитячу гітару.

А ще Збройним Силам України вдалося знищити на Харківщині ворожу техніку. По області сунула ціла колона танків, двом з яких вдалося вціліти. І всередині машин окупантів – бінго – були поцуплені речі українців. Серед награбованого наші військовослужбовці виявили чорну жіночу сумочку, а також чоловічий годинник.

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...