Карма? В Атлантиці затонуло судно з росіянами - половина членів екіпажу загинули

В Атлантиці затонуло судно з росіянами: половина членів екіпажу загинули

Рибальське судно Argos Georgia затонуло біля Фолклендських островів, віддаленого архіпелагу на схід від узбережжя Аргентини у південній частині Атлантичного океану. Трагедія сталася у відкритому океані за 424 км від берега. Внаслідок аварії половина членів екіпажу загинули або зникли безвісти, передають Патріоти України.

За інформацією російських ЗМІ, з 27 членів екіпажу врятувати вдалося лише 14 людей. Відомо, що у складі команди були громадяни п'яти країн, зокрема 8 росіян, 10 іспанців, 2 уругвайці, 2 перуанці та 5 індонезійців. Хто саме з команди врятувався, а хто загинув, наразі невідомо.

Особи шести моряків, тіла яких було знайдено у воді, досі не встановлені. Ще семеро членів екіпажу вважаються зниклими безвісти.

Екіпаж Argos Georgia подав перший сигнал тривоги вдень понеділка, 22 липня. Повідомлення про аварію транслювалися з судна до 21:23 за місцевим часом. За кілька годин після припинення сигналів тривоги до місця аварії прибули два рибальські судна – чилійське "Пуерто Торо" та галісійське "Робін М. Лі". Вони підняли на борт моряків, яким вдалося врятуватися на плоту. Argos Georgia на той час вже затонуло. Пошукові роботи були припинені після евакуації моряків через погані погодні умови.

За словами врятованих рибалок, вони пробули у відкритому морі понад 15 годин. На цей час температура води не перевищувала 4℃, а хвилі були заввишки 7 метрів.

Перевірять кожну квартиру: Ось за які чотири порушення українцям найчастіше відключають газ

середа, 24 липень 2024, 17:58

В Україні у кожній квартирі проведуть перевірку газового обладнання та внутрішніх газових мереж. За низку порушень мають відключити блакитне паливо, передають Патріоти України. Найпоширеніші: газопроводи прокладено з порушенням проектної та нормативної...

Чи можуть видати повістку, якщо не оновив дані: Адвокатка дала пояснення

середа, 24 липень 2024, 17:30

Військовозобов’язані чоловіки в Україні, які не оновили персональні дані, отримають за пропискою повістку на оновлення даних та ще додатково штраф у розмірі 17 тисяч гривень. Про це в коментарі сайту ТСН.ua розповіла адвокатка Марина Бекало, передають ...