Карма? В Італії госпіталізували друга Путіна

Уранці 30 квітня екс-прем'єра Італії та лідера партії Forza Italia ("Уперед, Італіє") Сильвіо Берлусконі на машині швидкої допомоги доправили в клініку "Сан-Раффаеле" (Мілан), пише італійська газета Corriere della Sera, повідомляють Патріоти України.

В оточенні Берлусконі журналістам розповіли, що екс-прем'єра госпіталізували із загостренням ниркової коліки, зараз він перебуває на обстеженні. Після процедур екс-прем'єр має намір узяти участь у зустрічі Forza Italia разом з іншими кандидатами до Європейського парламенту.

82-річний екс-прем'єр нещодавно пройшов медобстеження, яке засвідчило, що стан його здоров'я не викликає занепокоєння, зауважує видання. Берлусконі очолював уряд Італії чотири рази: із 1994-го до 1995 року, із 2001-го до 2005 року, із 2005-го до 2006 року і з 2008-го до 2011 року.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...