Карма? В Італії госпіталізували друга Путіна

Уранці 30 квітня екс-прем'єра Італії та лідера партії Forza Italia ("Уперед, Італіє") Сильвіо Берлусконі на машині швидкої допомоги доправили в клініку "Сан-Раффаеле" (Мілан), пише італійська газета Corriere della Sera, повідомляють Патріоти України.

В оточенні Берлусконі журналістам розповіли, що екс-прем'єра госпіталізували із загостренням ниркової коліки, зараз він перебуває на обстеженні. Після процедур екс-прем'єр має намір узяти участь у зустрічі Forza Italia разом з іншими кандидатами до Європейського парламенту.

82-річний екс-прем'єр нещодавно пройшов медобстеження, яке засвідчило, що стан його здоров'я не викликає занепокоєння, зауважує видання. Берлусконі очолював уряд Італії чотири рази: із 1994-го до 1995 року, із 2001-го до 2005 року, із 2005-го до 2006 року і з 2008-го до 2011 року.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...