Карма, вона така: Окупант хотів "зрівняти з землею" українців, але помер у річницю свого весілля

ЗСУ ліквідували чергового російського окупанта з Бурятії. Олексій Леонтьєв заявляв, що путінська армія вторглася в Україну, щоб "зрівняти українців із землею". Як повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан, російський нацист був денацифікований 10 липня, передають Патріоти України.

"Ще один зрівняльщик зламався", - написав Штефан. Він також опублікував фото ліквідованого окупанта і скріншот його коментаря в соцмережах.

У російських ЗМІ пишуть, що сержанту окупанту було 26 років. Служив Леонтьєв в 11 окремій десантно-штурмовій бригаді в Улан-Уде. Воювати в Україні він хотів, перед початком вторгнення зі своєї Бурятії прибув до окупованого Росією Криму. Ліквідований загарбник був 10 червня - за даними пропагандистів, в річницю свого весілля.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...