Карма, вона така: У Москві три вежі ділового центру залишилися без світла (відео)

У Москві три вежі багатофункціонального комплексу "Q-квартал" Москви-Сіті залишилися без електрики, проводиться евакуація людей, які там перебувають. Про це пише російський телеграм-канал "Mash", передають Патріоти України.

В IQ-кварталі розташована низка державних установ. Зокрема, приміщення Казначейства РФ, Мінцифри, Міністерства промисловості та торгівлі, Мінекономрозвитку.

Зазначається, що в будинках спрацювала сигналізація, звідти терміново евакуювали людей. Не працюють 5 ліфтів, у них застрягли 4 особи. Вони просять про медичну допомогу. Зокрема, люди застрягли у ліфті між 24 та 25 поверхами у будівлі Мінекономрозвитку Росії.

Іншим працівникам та відвідувачам комплексу доводилося спускатися вниз багато поверхів пішки. Поруч чергують машини "швидких" та МНС.

У будівлі досі залишається близько 100 осіб.


Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...