Карма зрадниці свого народу: Регіні Тодоренко в Росії загрожує арешт - потрапила до "чорного списку"

Співачці Регіні Тодоренко, яка замовчує тему війни Україну і продовжує виступати в Росії, загрожує серйозна перевірка. Артистку, як і багатьох інших російських зірок, підозрюють у несплаті податків, повідомляють РосЗМІ.

До "чорного списку" потрапила не тільки Тодоренко. Зокрема, держиморд путіна планують перевірити діяльність співачки Інстасамки, блогера Гусейна Гасанова, співака Єгора Кріда та інших. Приводом для цього стала ситуація з "марафонщицями" Оленою Бліновською та Валерією Чекаліною. Вони роками обманювали фанатів і продавали свої "гайди", проте не платили податки в казну Росії.

Після того як Бліновській присудили домашній арешт, а Чекаліній "шиють" одну кримінальну справу за іншою, в РФ вирішили створити список всіх зірок і блогерів, діяльність яких потрібно перевірити.

Як виявилось кілька років тому Тодоренко продавала курси "з виконання бажань". Враховуючи те, що Чекаліній та Бліновській "світять" реальні тюремні терміни, арешт загрожує Тодоренко і всім іншим артистам з "чорного списку".

Раніше повідомлялося, що Регіна Тодоренко, яка народилася та виросла в Одесі, але жодного слова не сказала про війну Росії проти України, назвала другого сина Миром.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...