Карта з "російським" Кримом: Український телеканал визнав свою провину

Телеканал «Ми – Україна» визнав свою провину через поширення сюжету в етері телемарафону «Єдині новини» з картою Росії з приєднаним до її складу анексованим українським Кримом. Про це йдеться на сайті телеканалу, передають Патріоти України.

У повідомлені зазначено, що у сюжеті дійсно була зображена карта Росії на якій помилково позначений український півострів Крим. Це, як вказується, «груба помилка».

«Команда визнає свою відповідальність. Ступінь провини кожного з причетних до створення та випуску матеріалу в етер визначається. Винуватці неминуче понесуть покарання», – додали в телеканалі.

Нагадаємо, цілодобовий інформаційний марафон «Єдині новини #UAразом» потрапив у черговий скандал. В етері продемонстрували мапу, де Крим позначений територією Росії.

Карта зʼявилась у сюжеті журналістки телеканалу «Ми – Україна» Олени Гончаренко. У сюжеті йшлося про колапс у російській системі житлово-комунального господарства, зокрема через відсутність опалення в будинках у Свердловській області та аварію на теплотрасі – в Орловській. На тлі згадок різних регіонів Росії в сюжеті показали дизайн карти, на якому видно приєднаний Крим.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...