Всіма улюблена картопля може бути дуже небезпечна для здоров'я. Суперечки про шкідливість і корисність цього овоча не припиняються. У цієї бульби є ряд ознак, які означають, що від неї треба відмовитися, передають Патріоти України.
Якщо цей овоч постійно тримати в холодильнику, то крохмаль, який входить до його складу, може перетворитися на цукор, а під час приготування така картопля виробляє акриламід – речовина, що збільшує ризик розвитку онкології. Покладіть цей овоч в льох або великий ящик.
Перевіряйте, як пахне овоч. Якщо він видає солодкуватий і затхлий запах – вживати його не рекомендується.
Картоплю з зеленими плямами їсти не рекомендується, тому що бульби містять соланін – це токсична речовина, яка у разі передозування викликає харчове отруєння.
Картоплю вживати не рекомендується, якщо на поверхні коренеплоду помітно багато паростків, до виникнення яких приводить тривале зберігання картоплі. Найбільшу небезпеку представляє весняна проросла картопля – за статистикою, вона містить в три рази більше соланіну, ніж осіння.
Канал 11-річної українки Діани Кидисюк Kids Diana Show посів шосте місце за переглядами. Він зібрав понад 135 мільйонів підписників. Про це пише The Economist, передають Патріоти України. Зазначається, що за кількістю підписників на YouTube Діана посту...
Генеральний директор державного АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський 7 червня у Facebook розмістив фото, на якому його зафіксовано з тарілкою їжі в руках, передають Патріоти України. Він виклав на тарілку п'ять шматочків чорного хліба, зверху на кожен шматок...