
Всіма улюблена картопля може бути дуже небезпечна для здоров'я. Суперечки про шкідливість і корисність цього овоча не припиняються. У цієї бульби є ряд ознак, які означають, що від неї треба відмовитися, передають Патріоти України.
Якщо цей овоч постійно тримати в холодильнику, то крохмаль, який входить до його складу, може перетворитися на цукор, а під час приготування така картопля виробляє акриламід – речовина, що збільшує ризик розвитку онкології. Покладіть цей овоч в льох або великий ящик.
Перевіряйте, як пахне овоч. Якщо він видає солодкуватий і затхлий запах – вживати його не рекомендується.
Картоплю з зеленими плямами їсти не рекомендується, тому що бульби містять соланін – це токсична речовина, яка у разі передозування викликає харчове отруєння.
Картоплю вживати не рекомендується, якщо на поверхні коренеплоду помітно багато паростків, до виникнення яких приводить тривале зберігання картоплі. Найбільшу небезпеку представляє весняна проросла картопля – за статистикою, вона містить в три рази більше соланіну, ніж осіння.
Українська блогерка-мільйонниця Верба, Юлія Вербинець, потрапила в скандал через сторіз на фоні українського прапора, на якому надрукований її портрет, повідомляють Патріоти України. Вона не тільки зняла свій звичайний контент, тлом для якого був украї...
Якщо військовозобов’язаний громадянин виявив у поштовій скриньці повідомлення про наявність повістки на пошті, він повинен забрати повістку у визначений законом термін. Втім, навіть якщо громадянин цього не зробить, він все одно вважатиметься оповіщени...