Кастинги вже розпочалися: В ОРДЛО готуються до конкурсу краси (фото)

В ОРДЛО готуються до конкурсу краси. Про це заявив "голова" громадської "організації" "Молода гвардія" Данило Степанков, передають Патріоти України.
За словами Степанкова, понад 400 дівчат із «ЛНР» та «ДНР» подали заявки на участь у кастингу так званого конкурсу краси «Краса Донбасу – 2022».

«На сегодняшними день заявки на участие подали более 400 девушек. Сегодня те девушки, которые прошли отбор на этапе электронных заявок, проходят очный кастинг на территории ЛНР». Завтра, 13 января, будет проходить отбор на территории «ДНР». После этого, через пару дней, будет объявлены результаты девушкам, и всего 20 из них примут участие в финальном этапе, который состоится на территории «ДНР» и на котором одна из них получит титул «Краса Донбасса — 2022», — повідомив Степанков.


Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...