"Катайтеся лоховозами... Нехай подавиться": У Миколаєві водій маршрутки образив ветерана АТО в День Незалежності

24 серпня, в День Незалежності України, в Миколаєві водій одного з маршрутних таксі образив учасника бойових дій на Донбасі. Про це в Facebook повідомила очевидець подій Юлія Тихонова, зазначають Патріоти України.

Водій сказав ветерану: "Розвелося вас пільговиків ... Для вас автобуси є, катайтеся лоховозами". За її словами, інцидент стався на 75-му маршруті. Коли ветеран почав діставати гроші, водій сказав: "Нехай подавиться".

"Мене вже пів дороги трясло, вчинити скандал там не було сенсу, таких треба вчити інакше. Не знаю, хто відреагує на цей пост, але дуже сподіваюся. Їхали всі мовчки, запитала цього хлопчика, де служив... Зі святом вас , українці", - написала вона.

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...