Катастрофа сталась після зльоту: У Пакистані розбився гелікоптер з трьома російськими пілотами на борту

У суботу, 28 вересня, у Пакистані розбився гелікоптер Мі-8 з трьома російськими пілотами на борту, щонайменше 6 людей загинули. Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України.

В результаті авіакатастрофи, що сталася в нестабільному районі Північного Вазиристану поблизу афганського кордону, загинуло щонайменше 6 людей. Ще 8 отримали поранення та були госпіталізовані.

За інформацією анонімних джерел у пакистанських силових структурах, гелікоптер був зафрахтований приватною компанією та виконував рейс з Північної Хайбер-Пахтунхви. На борту, крім російських пілотів, перебувало близько 14 пасажирів. Катастрофа сталася незабаром після зльоту.

Українцям перерахують пенсії: Стали відомі деталі масштабної реформи

субота, 28 вересень 2024, 17:25

В Україні до кінця 2024 року мають ухвалити масштабну пенсійну реформу. В результаті мають збільшити пенсії тих, хто давно вийшов на заслужений відпочинок, передають Патріоти України. Про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді розповіла м...

Автоцистерна, наповнена газом, врізалась у блокпост на Рівненщині, є жертва та постраждалі (фото)

субота, 28 вересень 2024, 16:42

Зранку 28 вересня у Рівненській області на трасі "Київ – Ковель – Ягодин" у блокпост врізалась автоцистерна, наповнена газом. Одна людина загинула, ще двоє – у лікарні. Про це у Facebook повідомила пресслужба обласного управління Національної поліції У...