Катастрофа в Москві: З'явилися моторошні фото із згорілого літака

У мережі з'явилися перші фото, зроблені всередині згорілого в московському аеропорту "Шереметьєво" літака SSJ-100, повідомляють Патріоти України.

На фото видно, що хвостова частина літака вигоріла зі страшною силою. Зокрема, помітно, що від крісел в літаку залишилися одні каркаси. Також помітно, що всередині згоріла вся обшивка літака, а зі стелі звисають дроти. Сліди сажі також помітні і в кабіні пілотів.

Нагадаємо, катастрофа російського Sukhoi Superjet 100 авіакомпанії "Аерофлот", сталася 5 травня.

Повідомляється, що під час рейсу з Москви до Мурманська в літак ударила блискавка, після чого у літака відмовила система зв'язку. Пілотами було прийнято рішення повернутися до Москви.

При цьому посадка була настільки жорсткою, що літак стрибав по злітній смузі. Також наголошується, що саме в момент посадки літак охопило полум'я. Внаслідок трагедії загинула 41 людина з 78, що знаходилися на борту.

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...