Катастрофа на околиці Москви: У росіян знову розбився вертоліт, є жертви

У неділю, 3 жовтня, ввечері в міському окрузі Литкаріно (Люберці) в Підмосков'ї зазнав аварії вертоліт. Про це повідомляє Головне управління по Московській області МНС Росії, зазначають Патріоти України.

Інцидент стався близько 20:00 в лісосмузі уздовж Турівського шосе. За даними рятувальників, займання не було. На допомогу було відправлено чотири одиниці техніки та 12 чоловік особового складу.

За попередніми даними, загинули три людини, пише РІА "Новости".

На борту легкомоторного гелікоптер Robinson перебувало двоє чоловіків і жінка, всі вони загинули, повідомляє "Інтерфакс".

Нагадаємо, це не перше аварія вертольота в Росії останнім часом. Так, 12 серпня, вертоліт Мі-8 з 16 людьми на борту, впав в Курильські озеро на Камчатці. Вижили тільки восьмеро людей, решта потонули.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...