Катастрофа вже почалася? Біля моргу в Києві зібралася низка катафалків, більшість померлих хворіли на COVID-19 (фото)

Біля моргу, розташованого на території Київської міської клінічної лікарні №3, щодня стоїть велика кількість катафалків. Як розповів один із лікарів, який погодився поспілкуватися на правах анонімності, переважно серед померлих були люди, хворі на коронавірусну інфекцію, передають Патріоти України.

"Морг працює щодня і катафалки забирають померлих постійно – до нашої лікарні привозять людей із Деснянського та Дніпровського районів столиці. Небіжчиків показують родичам перед тим, як віддати, та відразу ж забивають труни – прощатися з покійними забороняється. Звичайно, там не тільки померлі від коронавірусу, а й з іншими хворобами. У нас тут діє два морги – комунальний та приватний. Там теж постійно забирають покійних", – розповів медик.

Наш співрозмовник додав, що кількість хворих, яких привозять у лікарню, зростає постійно.

За його словами, зараз вирішується питання, щоб у найближчий тиждень перевести цю медустанову на прийом тільки хворих на COVID-19.

"Лікарям важко, але вони поки справляються. Кисню поки теж вистачає. Якщо говорити про забезпечення ліками, то це не секрет – люди все ж змушені деякі купувати самі, і не завжди це дешеві медикаменти", – резюмував лікар.


Джерело: Обозреватель

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...