Катастрофічні цифри: В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі

Україна вийшла на перше місце у світі за рівнем смертності та на останнє за рівнем народжуваності. Такі дані оприлюднені у нещодавніх звітах ЦРУ щодо демографічної ситуації у світі, передають Патріоти України.

За цими даними, смертність в Україні становить 18,6 на 1000 осіб, що є найвищим показником серед усіх країн.

На другому місці за рівнем смертності опинилася Литва з показником 15,02 смертей на 1000 осіб, а третє місце займає Сербія з 14,9 смертей на тисячу людей.

Найнижчий рівень смертності зареєстровано в Катарі – 1,4 на 1000 осіб.

Щодо народжуваності, Україна має найнижчий показник у світі – лише 6 народжень на 1000 людей. Передостаннє місце займає французьке володіння Сен-П'єр і Мікелон із 6,4 народжень на 1000 осіб.

Лідером за рівнем народжуваності є Нігер з показником 46,6 народжень на 1000 осіб.

В Україні підвищення податків не уникнути: У МВФ назвали ключову частину програми для України

п’ятниця, 13 вересень 2024, 10:52

Ключовим завданням України у рамках реалізації поточної програми розширеного фінансування (EFF) Міжнародного валютного фонду (МВФ) є мобілізація внутрішніх доходів державного бюджету. Це стосується не лише скорочення витрат та запровадження фінансових ...

Катастрофічні цифри: В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі

п’ятниця, 13 вересень 2024, 10:50

Україна вийшла на перше місце у світі за рівнем смертності та на останнє за рівнем народжуваності. Такі дані оприлюднені у нещодавніх звітах ЦРУ щодо демографічної ситуації у світі, передають Патріоти України. За цими даними, смертність в Україні стано...