Катастрофічно не вистачає кадрів: В Україні патрульним тепер можна стати навіть у 18 років

Громадяни України від 18 до 40 років з повною загальною, середньою або вищою освітою, які мають посвідчення водія категорії B, або готові навчатися водінню, можуть стати кандидатами на посади в патрульній поліції.

Бажаючим вступити на службу в українську патрульну поліцію, можна подавати документи, починаючи з 18 річного віку (раніше вказувався вік 20 років). Про зниження вікового порога йдеться в оголошенні про вакансії на сайті поліції, передають Патріоти України.

У повідомленні йдеться, що громадяни України від 18 до 40 років з повною загальною, середньою або вищою освітою, які мають посвідчення водія категорії B, або готові навчатися водінню, можуть стати кандидатами на посади в патрульній поліції.
Крім того, кандидати повинні вільно володіти українською мовою. Зараз відкрито 2710 вакансій в 37 українських містах. В оголошенні також вказана заробітна плата і графік роботи поліцейських.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...