Катастрофи не сталося дивом: В Індії потяг "втік" від свого машиніста і самостійно проїхав на шаленій швидкості 70 км (відео)

В Індії товарний потяг із 53 вагонами, який перевозив щебень, проїхав без машиніста понад 70 км, швидкість сягала 100 км/год, повідомляє Sky News.

Зазначається, що поїзд прямував до Пенджабу з Джамму на північному заході країни. Він зупинився в Катуа, щоб змінити екіпаж. Коли машиніст і його помічник залишили потяг, ручне гальмо не було задіяно, і поїзд з'їхав по похилій колії.

"Він досяг орієнтовної швидкості майже 100 км/год, коли він рухався через приблизно п’ять станцій, перш ніж його зупинили", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поїзд зупинився в селі Учі Бассі. Залізничні переїзди на шляху "втікача" позакривали з міркувань безпеки після піднятої тривоги. На щастя ніхто не постраждав, і потенційно серйозної аварії вдалося запобігти після того, як службовець залізниці спромігся зменшити швидкість поїзда, поставивши дерев’яні блоки на колію.

"Повідомлень про постраждалих під час інциденту немає. ... Точну причину інциденту ще належить встановити", - повідомили офіційні особи.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...