Катували електрошокером і били: Силовики Путіна в Криму влаштували жорстоку розправу над підлітком

Правоохоронці російських окупантів в Криму катували підлітка, намагаючись у нього вибити зізнання в крадіжці грошей. Про це розповів сам потерпілий - 17-річний Сервер Расільчак, передає канал "Підйом" в Telegram, передають Патріоти України.

Він зазначив, що його звинуватили у крадіжці готівкових коштів з автомийки та били електрошокером, домагаючись таким чином визнання. Хлопець уточнив, що затримання його зі знайомими і батьком сталося в місті Саки. Його доставили у відділення і замкнули з трьома поліцейськими в кабінеті. Ті почали його катувати.

"Він поцікавився, як ми будемо розмовляти, як з людиною або як з твариною? Я кажу: як з людиною. Він мені каже - розповідай. Я сиджу і не розумію, що мені йому розповідати? Де я вчуся, чи що? Загалом, я промовчав, він завдав мені перший удар електрошокером в ногу. І запропонував подумати ще п'ять хвилин", - розповів хлопець.

Також він уточнив, що його батька побили, а дівчині погрожували позбавленням батьківських прав. Після тортур їх змусили написати заяву, що ніяких фізичних дій поліцейські не застосовували. Молодийхлопець вирішив зняти побої і написати заяву про катування.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...