Катували електрошокером і били: Силовики Путіна в Криму влаштували жорстоку розправу над підлітком

Правоохоронці російських окупантів в Криму катували підлітка, намагаючись у нього вибити зізнання в крадіжці грошей. Про це розповів сам потерпілий - 17-річний Сервер Расільчак, передає канал "Підйом" в Telegram, передають Патріоти України.

Він зазначив, що його звинуватили у крадіжці готівкових коштів з автомийки та били електрошокером, домагаючись таким чином визнання. Хлопець уточнив, що затримання його зі знайомими і батьком сталося в місті Саки. Його доставили у відділення і замкнули з трьома поліцейськими в кабінеті. Ті почали його катувати.

"Він поцікавився, як ми будемо розмовляти, як з людиною або як з твариною? Я кажу: як з людиною. Він мені каже - розповідай. Я сиджу і не розумію, що мені йому розповідати? Де я вчуся, чи що? Загалом, я промовчав, він завдав мені перший удар електрошокером в ногу. І запропонував подумати ще п'ять хвилин", - розповів хлопець.

Також він уточнив, що його батька побили, а дівчині погрожували позбавленням батьківських прав. Після тортур їх змусили написати заяву, що ніяких фізичних дій поліцейські не застосовували. Молодийхлопець вирішив зняти побої і написати заяву про катування.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...