Катували праскою, різали і заливали горілку в очі: На Київщині бандити напали на родину підприємця (фото, відео)

до складу злочинної банди входило п'ятеро осіб. Всі вони жителі міста Ірпінь, крім лідера угруповання - 31-річного киянина.

У Київській області затримано членів злочинного угруповання, яке скоїло розбійний напад на будинок підприємця в селі Луб'янка Бородянського району, застосувавши жорстокі тортури до господарів. Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці начальник поліції в Київській області Андрій Небитов, опублікувавши фото і відео затримання.

Злочин було скоєно ще 30 листопада, коли учасники цієї банди увірвалися в будинок приватного підприємця і близько години жорстоко знущалися над ним і його сім'єю - катували праскою, різали ножем і заливали в очі горілку, вимагаючи інформацію про місце зберігання грошей. В результаті нападу бандити пішли зі здобиччю в розмірі 3000 доларів, 8000 гривень, забрали ювелірні вироби та інші цінності, а також викрали два автомобілі, які були припарковані у дворі.

Як повідомили в прес-службі поліції, до складу злочинної банди входило п'ятеро осіб. Всі вони жителі міста Ірпінь, крім лідера угруповання - 31-річного киянина. Раніше він відбував покарання за крадіжку з квартири і вчинення грабежу. Деякі з учасників організованої банди раніше брали участь в рейдерських захопленнях.

"Під час проведення обшуків за місцем проживання зловмисників співробітники поліції вилучили 9 одиниць зброї, в тому числі автоматичної, балаклави, рукавички, спецодяг, спецзасоби, стяжки, ювелірні вироби і годинники, гроші, в тому числі і в іноземній валюті. Також вилучено 6 транспортних засобів, в тому числі і автомобіль, на якому зловмисники прибули в село Луб'янка, щоб скоїти напад", - йдеться в повідомленні.

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...

Обвал будинку у Бєлгороді: МНС РФ повідомила про кількість загиблих і постраждалих

неділя, 12 травень 2024, 20:19

У російському Бєлгороді заявили про сімох загиблих під час обвалу будинку в неділю, 12 травня. Розбір завалів триває. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на МНС РФ, передають Патріоти України. . "Тіло сьомого загиблого витягли з-під завалів будинк...