Катували та змушували прощатися із життям: У Києві хлопця викрали за зроблене зауваження через порушення ПДР

Подібні злочини в Україні - вже не рідкість.

Київська місцева прокуратура № 6 завершила досудове розслідування і направила до суду обвинувальний висновок на 30-річного іноземця, який у Києві викрав і катував 21-річного хлопця, повідомляють Патріоти України.

Відповідно до матеріалів справи, підозрюваний і його спільник на BMW виїхали на пішохідну зону, в зв'язку з чим отримали зауваження від перехожого. У відповідь зловмисники зупинили авто, схопили і, силою заштовхавши хлопця в салон, вивезли в безлюдне місце.
Там потерпілого били і принижували, знімаючи це на камеру мобільного телефону. Більш того, приставивши ніж до його шиї, хлопця змусили попрощатися з життям, після чого здійснили постріл холостим патроном біля його голови. Справа буде слухатися в Печерському районному суді Києва, повідомила прес-служба прокуратури.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...