Катував праскою: Колишня коханка російського "Наполеона-вбивці" розповіла жахливі подробиці спільного життя

Мешканка Петербургу (Росія) Катрін розповіла місцевому виданню про спільне життя зі своїм викладачем та нині обвинуваченим у вбивстві та розчленуванні росіянки Олегом Соколовим, передають Патріоти України.

Познайомилась Катрін із Соколовим 15 років тому, пише Фонтанка. За її словами, чоловік змушував наряджатися її «як ляльку» та показував іншим: «Він любив один тип парфумів, якими користувалися його дружина й усі коханки. Мене теж він змушував ними користуватися. А ще він не скупився на плюшеве гів*о, завалював ведмежатами. Казав, що це він такий плюшевий, просив називати його ведмедиком». Катрін зауважує, що для нього вона була «старуватою», оскільки 48-річний викладач любив «цнотливих 18-19 років».

У Соколова часто були напади агресії. 29 жовтня студентка хотіла покинути професора. У відповідь почула образи, а потім він спокійно попросив забрати речі з помешкання. Читайте також Російський "Наполеон-вбивця" здійснив спробу самогубства - ЗМІ «Він зустрів мене біля машини. Я ще раз пояснила, що ми повинні розійтись. Він допоміг зняти шубу і тут же схопив мої руки, наглухо зав’язав їх мотузкою. Я у дві секунди опинилась на стільчику. Він прив’язав мене до нього», – продовжує Катрін. Дівчина розповідає, що «все відбувалось у холлі»: «… у нього були підготовлені свічки, світло вимкнув, запалив їх. Він примотав мене так, що я поворухнутися не змогла.

Потім почав мене бити, приніс праску». «Він кричав, що я с*ка, монстр, чудовисько. Він був абсолютно переконаний, що у мене є коханець. Я думаю, він хотів мене вбити, але з якихось причин цього не зміг зробити. Він насправді мені погрожував: «Ніхто не знає, що ти у мене, що ти в Москві. Я тебе вб’ю і закопаю на будівництві. Ніхто тебе не шукатиме. Принаймні у мене». «Я змогла вивільнити праву ногу і стала знімати мотузку з іншої. Я з цим стільцем побігла до сусідньої кімнати. Він мене пихнув, я впала. Стілець опинився біля поясниці, він бив по ньому. Потім накинув мені шнур на шию. Коли я вже почала задихатися, відпустив».

У Соколова сталась істерика, після якої він допоміг дівчині звільнитися і навіть приніс ліки. Студентка була у квартирі професора кілька днів. Після цього випадку вона неодноразово намагалась розірвати стосунки з чоловіком. Соколов продовжував переслідувати й погрожувати коханці ще тривалий час.

Як повідомлялося, Олег Соколов був затриманий вранці в суботу, 9 листопада, коли привернув увагу поліцейських після того, як пірнув у річку, щоб втопити пакет, в якому знаходилися відрізані руки вбитої.

В квартирі викладача співробітники правоохоронних органів виявили тіло вбитої молодої жінки і її відрізану голову, а в рюкзаку — травматичний пістолет. Пізніше стало відомо, що випускниця російського вишу Анастасія Єщенко, у вбивстві якого підозрюють доцента, історика Олега Соколова, загинула від вогнепального поранення.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...