Кава, шоколад, дитячі малюнки: Волонтер розповіла, що найкраще принести воїнам у госпіталь на День захисника України

Наталія Юсупова просить не приносити військовим алкоголь та торти.

Волонтер Наталія Юсупова просить тих, хто хоче привітати пацієнтів Київського військового госпіталю з Днем захисника України, не нести туди спиртне, торти і магазинні пиріжки. Список того, чим можна порадувати воїнів, вона опублікувала в Фейсбуці, інформують Патріоти України.

"Так, малюнки та листи від дітей, так! Вони завжди потрібні. Далі, нам завжди потрібні цукерки, шоколад, печиво. Фактично всі хлопці ласуни. Кава, чай, три в одному. Ковбаса, сир. Потрібно багато кави, більшість кавомани, кава підходить будь-яка, але в госпітальних умовах краще розчинна. З фруктів - банани, яблука, але небагато. Соки, йогурти, вода, так! З ліків можна протизастудні, можна нурофен. Шампуні, гель для душу, так!" - написала Юсупова.

При цьому волонтер просить не приносити торти - їх "буває 20-30 штук, ніхто не з'їсть". "Будь ласка, не приносите пиріжки з магазину, їх не встигають з'їдати. Мед погано їдять, консервація є, кефір погано п'ють. Спиртне не можна!!! Здається, все", - написала вона.

Подарунки та продукти захисникам України, що перебувають на лікуванні, приймають за адресою вул. Госпітальна 18 (відділення травматології), їдальня.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...