Каву легко можна перетворити на напій довголіття: Кардіологи назвали секретні інгредієнти

Багато продуктів і напоїв здатні серйозно вплинути на стан здоров’я. Якщо одні призводять до небезпечних захворювань, то інші, на думку вчених і медиків, можуть зміцнити організм і наблизити до довголіття, передають Патріоти України.

Деякі дослідники і лікарі переконані, що в список останніх входить один з найпопулярніших напоїв у світі. Йдеться про каву. За словами кардіолога Леонарда П’янко, у складі цього напою є антиоксиданти, здатні зменшити запалення в організмі.

“Були також проведені дослідження, що показують, що кава може знизити ризик розвитку раку печінки, хвороби Паркінсона, хвороби Альцгеймера, серцевих захворювань, раку товстої кишки та інсульту”, – заявив фахівець.

При цьому, зауважив доктор, додавання великої кількості вершків і цукру може звести нанівець подібні переваги для здоров’я. За словами П’янко, найкраще ароматизувати каву за допомогою несолодкого молока і низькокалорійних спецій, включаючи мускатний горіх і корицю, які, за даними кардіолога, допомагають стабілізувати рівень цукру в крові.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...