Кавун з гірчицею: Мережу підірвав новий божевільний гастрономічний тренд

Уже скоро стартує сезон кавунів. А це означає, що ти будеш об'їдатися цією чималенькою ягодою. Ми ж пропонуємо вивести свої гастрономічні вподобання на абсолютно новий рівень. Спробуй, наприклад, поєднати кавун з гірчицею. Саме таке поєднання набуває шаленої популярності у мережі, передають Патріоти України.

Любиш пробувати щось новеньке? Тоді цього літа ти просто зобов'язаний скуштувати кавун з гірчицею. Це поєднання стало вірусним у тіктоку. І, якщо вірити авторам роликів, це не щось надзвичайно дивне та несмачне.

Наприклад, співачка Ліззо спробувала поєднати гірчицю з кавуном. Це вона підгледіла в одного з блогерів, і понеслась. Незабаром це несподіване гастрономічне поєднання стало трендом у соціальних мережах.

Настала й твоя черга це спробувати. Для цього візьми смачний кавун і трохи французької гірчиці. Полий нею скибку ягоди та насолоджуйся. Відразу ж зауважимо, що це може бути доволі дивне поєднання, але воно однозначно буде освіжати у спекотні літні дні.

До слова, якщо ти не знав, то кавун – популярна складова багатьох салатів. Тож немає нічого дивного в тому, що комусь спало на думку поєднати його з гірчицею. Якщо готовий перейти на наступний рівень, то пропонуємо зробити салат з кавуна, червоної цибулі, бринзи, ароматних трав і бальзамічного оцту. Тобі сподобається!


Насолоджуйся улюбленою ягодою, а також влаштовуй експерименти на власній кухні. Творчий підхід до приготування страв однозначно подарує тобі ураган несподіваних смаків і поєднань.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...