"Казантип сдох": У мережі показали "наплив" туристів у анексованому Криму (фото)

Попри розпал літа, в анексованому Росією Криму туристів обмаль - у соціальних мережах з’являється все більше фото порожніх пляжів. На руїну окупанти перетворили і колись дуже популярний фестиваль "Казантип". Світлини із кількох окупованих курортних міст з’явились на сторінці блогера RoksolanaToday&Крим у Twitter, повідомляють Патріоти України.

На фото видно, що пустують тамтешні пляжі, кафе і магазини. "Напевно, сезон. Але це не точно", - підписане одне з фото.

Показали також майже порожній Судак. На пляжі зібралось багато хіба що розкиданого сміття. "Пляж "Мохіто". Лежачки розхапали ще вчора", – іронічно пише блогер.

На сторінці блогера з’явились свіжі фото з Алупки, де також відпочивальників дуже мало. "Алупка. Погодка і правда так собі... Але яка вже різниця", – мовиться в одному з підписів до фото.

Окрім того, у мережі також показали місце, де до анексії проводили щорічний масштабний музичний фестиваль "Республіка Казантип".

На фото колись відомого курорту потрапила частина уцілілої конструкції, де інколи граються діти. Про "територію щастя", як колись називали фестиваль, у Поповці більше нічого не нагадує.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...