Казарми і спортивні арени через кілька тижнів можуть переобладнати в госпіталі, - Арахамія

"Слуга народу" закликав мерів і представників місцевої влади не влаштовувати напередодні виборів агітаційні концерти та масові заходи.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія каже, що розрахунки епідеміологів показують імовірність стрімкого зростання кількості хворих на коронавірус найближчими тижнями. Про це Арахамія заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера", інформують Патріоти України.

"Ті прогнози, математичні моделі, які показують лікарі-інфекціоністи, вони просто жахливі. І цілком можливо, що ми вже через кілька тижнів прийдемо до того, що все-таки ці спортивні арени, де зараз проходять якісь концерти, ті ж самі казарми, які, можливо, доведеться звільняти, - стануть цими госпіталями для ізоляції, і так далі. Такі ризики дійсно існують", - сказав Арахамія.

"Слуга народу" закликав мерів і представників місцевої влади не влаштовувати напередодні виборів агітаційні концерти та масові заходи, тому що це в підсумку може призвести до протестів. "Зрештою звичайний народ на вулиці розбиратися не буде, яка частка вашої провини, яка частка нашої провини. І будуть абсолютно праві. І вулиця скаже своє", - підсумував він.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...