"Казав, не приїжджай, с*ко, в Україну": У мережу потрапило відео, як бійці ЗСУ беруть у полон окупантів

Українські військові показали, як вони беруть у полон російських окупантів. На відео можна побачити, як наші хлопці затримують одного з них, іншого раніше "спіймала" куля. На телеграм-каналі Україна 24 з'явилося відео з затриманням російських окупантів бійцями ЗСУ, зазначають Патріоти України.

Наші бійці у лісосмузі зуміли затримати двох окупантів. Одному пощастило – він потрапив у полон, а от його товариш поповнив ряди "двохсотих". Один з військових зауважив, що його група зайшла на танки. На відео видно, як вони затримують одного окупанта, а також ідуть "приймати" другого.

Він, як ви вже зрозуміли, спіймав кулю від наших хлопців. Тож розмова з ним була коротка. Ти навіщо сюди приїхав? Я ж тобі казав: не приїжджай, с*ка, в Україну. Тут ти, б***ь, і залишишся, – сказав військовий. Дивіться на відео, як бійці ЗСУ беруть у полон російських окупантів:

Шалена спека чи холод? Синоптик розповіла, яким буде літо в Україні

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:40

Усі мріють про тепле та приємне літо. Давати чіткі прогнози щодо погоди влітку ще зарано. Утім, Віра Балабух, кандидатка географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і ...

У Міноборони пояснили, чи повертатимуть право керувати авто після оновлення даних у ТЦК

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:31

Суд може обмежити право на керування автомобілем тим, хто намагається уникнути оновлення даних у ТЦК, але після виконання вимог законодавства це обмеження скасують. Про це розповів речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в етері телемаратон...