"Каждый должен замочить столько, сколько сможет": В Умані затримали чоловіка, який закликав вбивати хасидів (фото)

Експерти попередньо встановили, що пости затриманого містять прямі заклики до проведення геноциду, повного або часткового знищення етнічної чи расової групи.

Співробітники СБУ затримали жителя Умані, який публікував в популярній соцмережі пости, в яких принижував представників єврейської національності і закликав до знищення євреїв. Про це повідомляє прес-служба УСБУ в Черкаській області, опублікувавши фото затриманого, передають Патріоти України.

Як йдеться в повідомленні, експерти попередньо встановили, що пости затриманого містять прямі заклики до проведення геноциду, повного або часткового знищення етнічної чи расової групи. Під час обшуку у затриманого було вилучено мобільні пристрої і комп'ютерну техніку з доказами незаконної діяльності.

За фактом події вже відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.161 КК України - порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та інших ознак. Триває досудове розслідування.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...