Каже, що ні про що не шкодує: Британець, який кинув родину заради біженки з України, збанкрутів через кохання (фото)

Галас, що здійнявся після публікацій в ЗМІ про історію кохання британця Ентоні Гарнетта та львів’янки Софії Каркадим, що жила в його домі за програмою допомоги біженцям, залишив чоловіка без роботи. Про це він розповіло видання Daily Star, передають Патріоти України.

Тоні поділився з журналістами, що матеріальні проблеми в нього почалися відразу після того, як з’явилися публікації у ЗМІ про його роман з українкою. Британці обурювалися через цю історію та звинувачували українку у "викраденні чоловіка з родини", а уродженця Бредфорда в тому, що "втік, залишивши двох дітей і дружину". Це, а також переслідування журналістами, завдало йому репутаційних втрат і призвело до втрати роботи.

"Раніше у мене був дуже успішний бізнес. Я присвятив йому себе, було таке, що я витрачав на це понад 80 годин на тиждень. … Я перейшов від того, щоб заробляти майже 2 тисячі на тиждень, до того, щоб заробляти нічого", - каже він.

За словами Гарнетта, він керував охоронною фірмою, яка мала контракти з Національною службою охорони здоров’я (NHS). Через те, що журналісти та папараці з’являлися на його роботі, у працівників NHS виникло занепокоєння.

"В NHS сказали, що оскільки я тепер, очевидно, "публічна особа" в очах громадськості, вони вважають ризиком моє перебування у будь-якому з їхніх місць. Я не публічна особа, я просто відверта людина", - каже Гарнетт.

NHS відмовилася від співпраці навесні. Відтоді у чоловіка немає стабільного доходу. Тепер він та Софія не мають грошей навіть на те, аби поставити меблі в орендованому житлі. Чоловік каже, що вичерпав гонорари від газет та кредитні картки. Грошима почали допомагати родичі.

29-річний британець з усім тим налаштований рішуче. Планує зайнятися музикою чи комедією, він вже спробував себе як реп-виконавець та випустив пісню, присвячену стосункам з українкою - "Ukraine to UK Rain". "Відтепер вона мій пріоритет. Вона потребує моєї турботи", - каже він про кохану.


"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...