Каже, що "щиро кається": Робітник "Заводу ім. Малишева" в Харкові отримав вирок за співпрацю з окупантами

У Вовчанську у 2022 році співробітник "Заводу ім.Малишева" працював в окупаційній адміністрації. За даними Харківського антикорупційного центру, йдеться про Андрія Аксьонова, передають Патріоти України.

Як це стало відомо з вироку суду, Аксьонов протягом з 17 серпня по 12 вересня 2022 року добровільно обіймав посаду "начальника отдела строительства жилищно-комунального хозяйства Управления жилищно-комунального хозяйства и гражданской обороны в городе Волчанск Временной гражданской администрации Харьковской области", що була створена окупаційною адміністрацією держави-агресора рф.

У вироку суду вказано, що колаборант визнав свою винуватість в повному обсязі, активно сприяв розкриттю злочину, щиро каявся. Чугуївський міський суд Харківської області затвердив угоду про визнання винуватості між прокурором та Аксьоновим в колабораційний діяльності (ч.5 ст. 111-1 КК України) та призначив йому узгоджене сторонами покарання у виді 5 років позбавлення волі, з заміною реального покарання – трьома роками іспитового строку.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...