"Кажете, що війни вже немає і не стріляють?": Волонтерка показала пораненого бійця ЗСУ (фото 12+)

У військового Богдана понівечені руки, осколками пробило лобову частину обличчя й у нього фактично немає ока. Воїн вже переніс декілька важких операції і днями його знову оперуватимуть.

Наталія Юсупова у лікарні. Фото: соцмережі.

У мережі показали фото військовослужбовця ЗСУ, який отримав важкі поранення в зоні бойових дій на Донбасі – як ще один доказ звірств російських військових. Знімок покаліченого війною бійця Богдана опублікувала волонтерка Наталія Юсупова на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Крім цього, закликала небайдужих українців долучитися до порятунку Героїв. "Кажу Богдану, що мені часто пишуть про те, що війни вже немає, не стріляють, борти – це міф, брехня і поранених немає. А він мені: "Сфоткай мене ось так і покажи їм, як немає війни і поранених", – зазначила вона.

За її словами, у Богдана понівечені руки, осколками пробило лобову частину, обличчя й у нього фактично немає ока. Воїн вже переніс декілька важких операції і днями його знову оперуватимуть.

"Він не падає духом, мужній, стійкий і з почуттям гумору. У нього немає пальців, але він все робить сам – їсть, п'є, і головне те, що він не ниє!" – додала Юсупова.

Від імені самого Богдана та інших українських бійців, поранених у результаті бойових дій на Донбасі, вона подякувала всім, хто піклується про них і надає допомогу. "Хто не забуває, що в холодних окопах перебувають наші воїни, що в госпіталях багато поранених і що їм необхідна наша підтримка – як нам потрібен їхній захист. Все буде Україна!" – підсумувала волонтерка.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...