Кажуть, що сама його вживає: У Британії 94-річна Єлизавета II почала випускати свій алкоголь (фото)

Елітний напій виробляють на винокурні, що розташована в маєтку на півночі Норфолка.

Королева Великобританії Єлизавета II запустила власну лінію алкоголю до зимових свят. 94-річна монарх буде радувати підданих авторським джином. Міцний напій називається Sandringham Celebration Gin, повідомляють Патріоти України із посиланням на Daily Mail.

Відомо, що елітний напій виробляють на винокурні, що розташована в маєтку на півночі Норфолка. Місткість пляшки джина 0,5 літра. Коштує такий "еліксир" від королеви 50 фунтів стерлінгів (близько 1900 грн). І купити його можна буде через інтернет-магазин. Причому доставка для жителів Британії буде безкоштовною.

Цікаво, що вибір джина невипадковий. Подейкують, що цей напій є одним з улюблених алкогольних напоїв королеви Єлизавети II. Британські ЗМІ зазначають, що Sandringham Celebration Gin не перший спиртний напій, який виробляє королівська сім'я.

У липні 2020 року в Букінгемському палаці випустили колекцію джина Royal Collection Trust. Минуло всього кілька місяців, як син Єлизавети принц Чарльз почав індивідуально випускати цей же напій під маркою Highgrove.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...