"Кажуть, що закопала живою!": Подробиці вбивства військовою власного немовляти на Волині

Жінка, яку з кровотечею забрали до лікарні, розповіла медикам, що була на 8 тижні вагітності і в неї стався викидень, хоча спершу заперечувала таку інформацію.

В місті Устилуг Волинської області жінка-військовослужбовець народила вдома первістка, спакувала тіло в коробку і закопала на городі. За однією з версій, малюк був живим до того, як опинився під землею. Про це "Район.Володимир-Волинський" повідомили сусіди, передають Патріоти України.

Жінка, яку з кровотечею забрали до лікарні, розповіла медикам, що була на 8 тижні вагітності і в неї стався викидень, хоча спершу заперечувала таку інформацію. Після огляду пацієнтки, фахівці повідомили, що та перебувала приблизно на 23 тижні вагітності і, найімовірніше, у неї почалися передчасні пологи.

За словами сусіда, правоохоронці обшукали навіть автомобілі, що "викачують каналізацію", – думали, що тіло дитини викинули саме туди. Згодом з’ясувалося, що жінка із сестрою купували в магазині коробку. "І вже на наступний день звернули увагу на свіожоскопане місце на городі. Там і знайшли тіло дитини. Воно було сховане в коробці", – повідомив він.

Видання зазначило, що жінка з сестрою служила у прикордонних військах. "Ми всі бачили, що останнім часом у неї став помітним невеликий животик, який вона старанно перетискала та ховала під формою. Подейкували, що вона навіть заміж збирається… Кажуть, що дитина була живою до того, як її закопали...", – розповіла сусідка. Журналісти додали, що офіційної інформації від поліції поки немає.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...