Кажуть, у салоні були військові: На Львівщині автобус з людьми налетів на фуру, один загиблий, дев′ятеро шпталізовані

Уночі 9 вересня на автодорозі "Київ-Чоп" у межах села Дороговиж, Стрийського району Львівської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автобусу, який міг перевозити військових, та вантажної фури. У результаті ДТП загинув водій автобусу, ще 9 пасажирів шпиталізували, передають Патріоти України.

"Як попередньо встановили правоохоронці, водій пасажирського автобуса Mercedes, 55-річний мешканець Рівненської області, скоїв зіткнення з автопоїздом Renault, який стояв на проїзній частині дороги".

Повідомляється, що внаслідок зіткнення водій автобуса отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

Дев’ятеро пасажирів автобуса – мешканці Києва, Чернігова, Закарпаття та Тернопільської області віком від 25 до 43 років, були доставлені у лікарню. Медики уточнюють їх діагнози.

За інформацією Зінкевича, в автобусі знаходились військові. "За попередньою інформацією, в автобусі загинув один військовий ще десятеро постраждалих", - написав він.

Поліція лише повідомила, що за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження та встановлюють обставини події.

Доведеться заплатити! Ось про яке порушення ПДР варто знати українським водіям

вівторок, 10 вересень 2024, 6:50

В Україні рух приватних авто по смугах громадського транспорту заборонений, за винятком водіїв таксі та велосипедистів. Порушникам загрожує штраф у розмірі 680 гривень, передають Патріоти України. OBOZ.UA з'ясував скільки доведеться заплатити водіям за...

З відстрочкою теж можуть призвати? У ТЦК дали детальне розʼяснення

вівторок, 10 вересень 2024, 6:25

Відстрочка від мобілізації не є гарантією уникнення призову на службу. Якщо документ не належно оформлений, військовозобовʼязаного залучать до Сил оборони, передають Патріоти України з посиланням на коментар Тернопільського обласного ТЦК СП. Як розпов...