"Кажуть, він торчав їм хліб": У Нью-Йорку орудує "голубина мафія" (відео)

​У провулках Нью-Йорка сьогодні неспокійно - в місті орудує голубина мафія, яка не жаліє недругів і конкурентів.

Часом перехожі стають випадковими свідками жорстоких розправ просто серед білого дня, після яких не можуть прийти до тями. Користувач TikTok з ніком J-dog став свідком жорстокої розправи пернатих над невідомим голубом на одній з місцевих станцій метро, передають Патріоти України.

Члени злочинного угруповання в чорному підвели жертву до краю платформи та скинули просто під поїзд. В наступну ж мить пара зловмисників втекла в невідомому напрямку.

Тільки в TikTok відео переглянули понад 8 млн користувачів, але встановити мотиви пернатих поки не вдалося. Користувачі Reddit, де відео також стало вірусним, припускають, що причиною могли стати поділ території або хлібні борги. "Кажуть, він торчав їм хліб", - зазначив у коментарі один з учасників дискусії.

Чи вдалося вижити потерпілому, поки не відомо. Жителів Нью-Йорку закликали тримати своїх пташенят вдома до усунення навислої над містом загрози.

Друзі, це була новина-жарт, і ми сподіваємося вона допомогла вам відволіктися від рутини і посміхнутися. Наскільки нам відомо, жоден голуб у цій ситуації не постраждав.

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...