Кажуть, "закварталилися": "Дизель шоу" потрапило в скандал - звинувачують у погрозах ЗМІ

Керівництво і піар-служба проекту нервово реагують на критику своїх програм. Зокрема на зауваження в плагіаті

Олексій Бланар

Керівник гумористичного проєкту "Дизель шоу" Олексій Бланар звинуватив одне з українських ЗМІ в продажності. Так, чоловік особисто зателефонував редакторці, а потім відправив "погрозливе" повідомлення. Відповідний пост опублікувала шефредакторка сайту "Детектор медіа" Наталія Лігачова на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України. За її словами, вона досі не розуміє, що це було – розіграш "Дизель шоу" або ж "серйозна розмова".

Як стало відомо, жінці на мобільний телефон надійшов дзвінок від Бланаря, який запитав, навіщо видання опублікувало матеріал про новорічний випуск шоу, в якому їх "облили брудом".

До того ж, за словами Лігачової, голос чоловіка був недружній і навіть агресивний.

Після цього головний редактор сказала Бланарю, щоб він написав офіційний лист, якщо має якісь претензії до тексту новини.

У підсумку керівник проєкту додав, що не буде цього робити, так як "вони (ЗМІ) недостойні".

Коли Лігачова відключилася, їй на телефон прийшло повідомлення, в якому було сказано:

"Розумію, що для таких продажних писак гроші не пахнуть, але гроші – не головне в цьому житті. І виконавці брудних замовлень дуже швидко це розуміють. Життя пояснює".

Повідомлення від керівника "Дизель шоу"

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...