Казково гарна: Кейт Міддлтон вразила образом у напівпрозорій сукні (фото)

Кейт Міддлтон і принц Вільям останнім часом часто радують спільними виходами. Але рідко який з них виходить настільки розкішним, як вчорашній, передають Патріоти України.

18 листопада в лондонському Палладіумі пройшло щорічне благодійне шоу Royal Variety Performance. Королівська сім'я завжди приділяє особливу увагу цій події. Цього разу герцоги Кембриджські стали почесними гостями шоу і дивилися його разом з іншими глядачами в залі. Всі збори від концерту, в якому взяло участь багато відомих артистів, будуть спрямовані на цілі благодійного фонду Єлизавети II.

На вечір вона вирушила в розкішному образі. Сукня від одного з її улюблених брендів Alexander McQueen зробила Кейт казково красивою. З довгими прозорими рукавами і вільною спідницею, вона підкреслила струнку фігуру 37-річної герцогині і зробила її надзвичайно жіночною. Особливого шарму їй надавала тканина тілесного відтінку з тонким мереживом поверху. На талії та грудей воно було прикрашено чорною окантовкою, а на спині – ефектним вирізом. Доповнили вбрання великі сережки від Erdem, чорний клатч Jimmy Choo, а також туфлі на стійкому каблуці.

Волосся герцогині поклали пружними кучерями, а макіяж зробили сяючий і свіжий. Чи потрібно говорити, що фото Кейт вже встигли облетіли мережу, зібравши масу позитивних відгуків? Принц віддав перевагу класиці: він вирушив на захід у чорному фраку.

Подружжя, що обожнює благодійні акції, було в прекрасному настрої. Пара багато фотографувалася та спілкувалися. Вони встигли не тільки подивитися шоу, але і поговорити з організаторами, а також його учасниками.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...