Керченському приготуватись: У Росії впав черговий міст, постраждали авто і люди

В Оренбурзі обвалився міст

У понеділок, 2 грудня, в Оренбурзькій області Росії в районі селища Кушульвпав автомобільний міст, у результаті чого постраждали три особи, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Двох забрали на "швидкій", вони отримали травми легкого ступеня тяжкості: у одного – голова, у другого нога. Третій потерпілий відмовився від госпіталізації. Інформація попередня", – повідомили в Міністерстві охорони здоров'я РФ.

У пресслужбі міської мерії відзначили, що міст був на реконструкції і перебував на балансі регіону. "Поки є підтвердження, що обвалилася частина моста. Туди виїхали всі оперативні служби. Цей міст відноситься до областіголовне управління дорожнього господарства області, вони вішали оголошення, що будуть проводитися роботи з опорами моста", – сказали в мерії.

В Оренбурзі обвалився міст

У МВС уточнили, що впали два прольоти мосту. Рух автомобілів на ділянці тимчасово перекрили.

За словами очевидців, міст обвалився після проїзду фури зі щебенем. За попередніми даними, конструкція впала на легковий автомобіль.

В Оренбурзі обвалився міст

В Оренбурзі обвалився міст

В Оренбурзі обвалився міст

В Оренбурзі обвалився міст

В Оренбурзі обвалився міст

В Оренбурзі обвалився міст


Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.