​Керівник Аккерманської фортеці налагодив співпрацю з сепаратистами Придністров'я та тягне в асоціацію ще два українських історико-культурних заповідники

Держчиновник котрий одночасно є районним депутатом не міг не знати що порушує українське та міжнародне законодавство

Олександр Морозов в ПМР (зліва)

Керівник Аккерманської фортеці Олександр Морозов підписав на території невизнаного Придністров'я угоду про співпрацю та створення асоціації "Фортеці Дністра", повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Любимый город.

Угоду про взаємодію, співпрацю та створення асоціації "Фортеці Дністра" було підписано 10 жовтня в Бендерах, на території невизнаної Придністровської Молдавської Республіки, яку наразі Республіка Молдова розглядає як свою окуповану територію.

Згідно з підписаним документом, передбачається, що в новостворену асоціацію, крім Аккерманської та Бендерської, увійдуть також Сороцька, Хотинська і Кам'янець-Подільська фортеці. Як повідомляють регіональні ЗМІ, підписання відбулося в межах VII Придністровського міжнародного інвестиційного економічного форуму.

Якихось підтверджень того, що Одеська облрада уповноважила в.о. директора КП "Фортеця" Олександра Морозова перебувати з візитом у невизнаному Придністров'ї, ба більше, підписувати там офіційні угоди, ніде немає.

Зазначається, що Морозов також є депутатом Білгород-Дністровської міської ради. Обрано його за списком партії "Довіряй справам", яка на останніх парламентських виборах об'єдналася з Опозиційним блоком.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...