Керівництву завдання не сподобалося: Професор університету поставив студентам запитання про інцест, його звільнили

В Ісламабаді, що в Пакистані, професор університету на іспиті поставив студентами питання про інцест. За це його звільнили з навчального закладу. Про це пише видання New York Post, передають Патріоти України.

Як зазначається, професор Хайр уль Башир з університету Комсатс в Ісламабаді на іспиті поставив студентам-електрикам питання про інцест. “Зміст іспиту є дуже неприйнятним і повністю суперечить законам про навчальні програми Ісламської Республіки Пакистан і викликав хвилювання серед сімей студентів”, — йдеться в листі від офіційного представника університету.

У розслідуванні сказано, що тест із образливим запитанням проводився 4 і 5 грудня для студентів бакалаврів електротехніки. Саме питання було наведено з історією про Джулі та Марка — брата та сестру.

“Одного разу ввечері вони залишаються самі в будиночку біля пляжу. Вони вирішили, що буде цікаво і весело, якщо вони спробують зайнятися коханням”, – зазначається в питанні.

Далі в підказці йдеться про те, що Джулі приймала протизаплідні засоби, а Марк використовував презерватив, і що їм обом подобалося мати інтимним разом, хоча вони поклялися ніколи більше цього не робити.

"Що ти думаєш про це? Чи було їм добре займатися коханням? Обґрунтуйте свої відповіді та наведіть відповідні приклади з ваших власних знань та особистої думки”, — питав у студентів професор.

За словами професора, відповідь мала складатися з 300 слів і включати “чотири абзаци, які включають вступ, основну частину та висновок”. Цей інцидент викликав обурення як у студентів, так і вчених за межами університету. Викладач за нетактовне питання втратив свою роботу.

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...

У Польщі змінюють виплати для біженців - ось що потрібно знати українцям

субота, 18 травень 2024, 8:30

Українським біженцям у Польщі - приготуватися. Місцевий уряд планує серйозні зміни, зокрема скасування деяких популярних виплат. Які пільги поляки хочуть прибрати, а які залишаться? А також про те, як різні країни Європи борються за українських біженці...