Керував місцевий кримінальний авторитет: На Полтавщині наркоторговці влаштували терор населення

В Полтавській області СБУ знешкодила організоване злочинне угруповання, яке тероризувало населення регіону. Про це повідомляє прес-центр відомства, передають Патріоти України.

Основним напрямком діяльності банди була торгівля наркотиками та психотропними речовинами. Крім того, бандити налагодили виробництво власної зброї: в підпільному цеху травматичні пістолети переробляли в бойові зразки.

"Зловмисники намагались залякувати людей, щоб запобігти зверненням до правоохоронних органів щодо діяльності банди. У таких випадках учасники угруповання погрожували громадянам насильством або фізичною розправою", – кажуть в СБУ.

До складу банди входило до 10 осіб, у тому числі раніше судимі за тяжкі злочини. Командував групою місцевий кримінальний авторитет.

За результатами проведених обшуків організатору та шістьом учасникам угруповання повідомлено підозри за чотирма статтями Кримінального кодексу. Решті учасників підозри готуються. Затриманих планують відправити під арешт.


Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...