"Эх, прокачу!": На Росії літак звалився з неба у житловому секторі (відео)

Подія сталася через технічний стан повітряного судна

Фото: AeroExpo

У Ленінградській області Росії літак приземлився в приватному секторі, зламавши паркан та ледь не потрощивши сусідні будинки та зупинку громадського транспорту, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-каналі Hue.

Інцидент стався в Ленінградській області. Там у приватного одномоторного літака під час польоту відмовив двигун. Тому пілот повітряного судна вирішив садити його на грунтовій дорозі. Літак при посадці ледь не зачепив житлові будинки, однак постраждав лише паркан одного з дворів. Внаслідок НП всі залишилися живі та неушкоджені.

Відзначають, що судно вилетіло з аеродрому в селі Манушкіно. Це був навчальний політ, в повітрі мотор заглух і пілоту довелося з ризиком для себе, людей і будинків посадити літак прямо в житловому секторі. Поруч там ще була автобусна зупинка, але вона теж залишилася цілою.

Як уточнює Telegram-канал "Бурхливий світ", інцидент трапився в селищі Лугове Всеволожського району. У мережі опублікували відео, де зафіксували, що літак при приземленні почав стрімко знижувати висоту.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...