Хабарі повіями від Росії: Спортивний топ-чиновник цікаво відповів на звинувачення

Колишній глава Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) Андерс Бессеберг відповів на звинувачення, що він брав хабарі повіями за приховування інформації про позитивні допінг-проби російських біатлоністів. Про це повідомляється на офіційному сайті IBU, передають Патріоти України.

Бессенберг зізнався, що з 2010 по 2014 рік користувався послугами повії в Москві. За його словами, він не знає, хто оплачував послуги дівчини, але вважає, що її надіслав хтось із російських спортивних чиновників. Також він розповів, що в 2016 році під час етапу Кубка світу в Ханти-Мансійську у нього був інтим з російської дівчиною, яка представилася фанаткою біатлону, що працює танцівницею. У 2018 року вони знову зустрілися і між ними знову був сексуальний контакт. Бессенберг розповів, що дівчина не знала англійської, тому при спілкуванні їм допомагали представники Союзу біатлоністів Росії.

Крім того, колишній чиновник визнав, що для нього неодноразово влаштовували полювання в Росії. Всі витрати в поїздках оплачувала російська сторона.

Нагадаємо, що Бессеберг визнаний винним у справі про приховування допінг-проб російських біатлоністів. Розслідування почалося після свідчень колишнього директора російського "Антидопінгового центру" Григорія Родченкова, який повідомив, що Бессеберг допомагав приховувати дані про позитивні допінг-проби росіян.

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...