Хай їде в напівпорожній Крим: Популярного білоруського коміка не пустили в Україну

Концерт Вані Усовича мав відбутися в п'ятницю, 19 липня.

У Києві за півгодини до початку скасували концерт популярного білоруського коміка, який виступає в жанрі стендап, через те, що артиста не пропустили на українському кордоні. Про це повідомляє паблік "Жити в Києві" на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю ввечері, передають Патріоти України.

Зазначається, що концерт мав відбутися в п'ятницю, 19 липня, о 19:00 по вулиці Шота Руставелі, 16 А. Крім того, ще один захід було заплановано на 20 липня. За даними пабліка, всі квитки на основний і додатковий концерти були розпродані.
Тим, хто купив квитки, прийшли смс від організаторів заходу з попередженням про скасування концерту і пропозицією повернути гроші. "Організатор повідомляє, що стендап Вані Усовича 19.07.2019 і 19.07.2019, на жаль, скасований. Артиста не пропустили на кордоні", - йдеться в повідомленні.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...