Хай скрепи здохнуть? Росія в розпал епідемії таємно вивозить медобладнання до США (відео)

У розпал епідемії коронавірусу COVID-19 Росія продовжила поставки медичного обладнання до США, але при цьому в Кремлі заборонили це висвітлювати в ЗМІ. Як пише Newsland, кожен день з 1 квітня з військового аеродрому "Чкаловський", Московська область в США відправляються літаки із засобами індивідуального захисту і апаратами штучної вентиляції легенів, передають Патріоти України.

Повідомляється, що такі поставки триватимуть до середини квітня, якщо не буде додаткових закупівель з боку США. При цьому раніше російські ЗМІ писали, що Росія налагодила постачання гуманітарної допомоги Штатам для боротьби з коронавірусом. Однак це викликало хвилю обурення у росіян. Громадяни РФ були обурені такою допомогою США, адже в країні відчувається нестача нестачею медичного обладнання та захисних засобів. Тому з Москви надійшла команда більше не висвітлювати подальші поставки до США.

Додамо, що раніше Росія називала доставку вантажів в США "гуманітарною допомогою", однак у Вашингтоні заявили, що повністю оплатили вантаж, пише РБК. Після в МЗС РФ намагалися пояснити, що за вантаж все-таки заплатили, але тільки половину. Нагадаємо, що станом на 8 квітня в Росії офіційно зареєстровано 7497 випадків зараження COVID-19.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...