"Хай живе Радянський Союз!": Відео із "Безсмертним полком" у Києві розгнівало українців

Близько 500 учасників ходи, серед яких, в основному, люди похилого віку пройшли по вулиці Івана Мазепи від станції метро "Арсенальна" та дійшли до парку Вічної Слави.
"Безсмертний полк" у Києві. Фото: Інформатор.

У мережі показали відео з акції "Безсмертний полк", організованої в Києві в День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня, які викликали ажіотаж серед користувачів. Так, житель столиці Василь Корсун на своїй сторінці в Facebook опублікував ролик із демонстрацією того, як деякі учасники ходи реагували на фразу "Слава Україні!", передають Патріоти України.

Окремі люди відповідали словами: "Слава богу", "Так-так, зараз", "Хай живе Радянський Союз", "Слава Донбасу", "До побачення" і т. ін.

На сторінці в Twitter російський блогер Рустем Адагамов також поділився відео з української акції "Безсмертний полк". На одному з роликів чоловік заявляє, що "Київ ніколи не буде бандерівським", просить "не розділяти країну" і відправляє людей, які виступають проти заходу, влаштовувати свої акції "у Львові або Івано-Франківську".

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...