"Хана" не стало": У Києві помер по-звірячому побитий ветеран АТО

У Києві помер ветеран АТО Ігор Панов (позивний "Хан"), якого жорстоко побили 9 листопада у під’їзді житлового будинку. Про це повідомляє волонтерка Тетяна Руденька на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Зазначимо, що 9 листопада вночі у під’їзді власного будинку, на сходах між поверхами був знайдений Ігор Панов з позивним "Хан" з дружиною. "Хана" не стало. Без подробиць", - написала сьогодні волонтерка.

Нагадаємо, через декілька днів після нападу поліція Києва затримала двох осіб за підозрою у побитті ветерана бойових дій на Донбасі. Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 15 частиною другою статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Поліція встановила, що ввечері між сином та матір’ю у телефонній розмові виник конфлікт. Відтак хлопець приїхав до помешкання, де вона проживала. Під час чергової сварки він намагався її побити, тож за жінку вступився його вітчим. Згодом пасинок покликав свого друга, із яким і нанесли подружжю тілесні ушкодження та втекли.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...