"Хапай його за хвоста!": У США поліцейські, пожежники і рибалки дві години ловили кенгуру-втікача (відео)

Бідолаха довго і мужньо пручався. Однак доплигати до рідної Австралії шансів не мав.

В американському місті Перу, штат Іллінойс, поліцейські разом з пожежними та місцевими жителями протягом двох годин ловили валлару, який втік від господаря. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України.

Валлару родом з Австралії, він відноситься до сімейства кенгурових: крупніше валлабі і менше кенгуру. Уоллі втік від свого господаря в окрузі Ла-Саль. Побоюючись, що тварину може збити автомобіль, начальник поліції міста Даг Бернабе перекрив довколишні дороги.

Зрештою Воллі впав в річку Іллінойс. Поліцейський розповів, що йому довелося утримувати господаря валлару, щоб той не кинувся за своїм улюбленцем. "Це було б трагічно", - сказав Бернабе.

Поліцейський попросив рибалок, які перебували поруч, витягнути тварину за допомогою сіток. "Йому було так холодно, що ми не могли виміряти його температуру термометром. Але ми його зігріли і висушили", - сказала ветеринар Еллісон Спаєр.
Поліцейський Бернабе зазначив, що це, ймовірно, був "кращий день в році". "Було здорово витягнути його з річки, відвезти в тепле місце і вилікувати", - сказав він.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...