Харків об'єднався, щоб впевнений у власній безкарності мажор сів, можливо, з батьками: У 16-річного винуватця смертельної ДТП примусово відберуть кров для експертиз

У 16-річного Миколи Харківського, який за кермом Infiniti влаштував смертельну ДТП у Харкові, примусово відберуть кров для проведення експертиз, зазначають Патріоти України.

Поліція звернулась до суду з відповідним клопотанням, повідомив у Facebook один із адвокатів родини загиблого Ігоря Носова Масі Наєм.

"Сьогодні клопотання суд задовольнив та дозволив слідчому примусове відібрання зразків крові підозрюваного. Зразки крові необхідні для порівняльного аналізу в ряді спеціальних експертиз, більшість з яких вже призначена", - розповів Наєм.

Додав, що захист Харківського не оскаржив рішення суду про тримання його під вартою. Строки апеляційного оскарження запобіжного заходу повинні були закінчитись ще 2 листопада.

26 жовтня у Харкові 16-річний Микола Харківський за кермом позашляховика Infiniti проїхав на червоне світло на великій швидкості й зіткнувся з легковим авто Chevrolet.

Від потужного удару легковик буквально розірвало на частини. Водій 58-річний Ігор Носов загинув миттєво. Водій і пасажири люксового авто травмувалися.

Здавати кров на аналіз добровільно Харківський відмовився, на що мав право. Але саме аналіз крові може повністю виключити відсутність в організмі будь-яких речовин, що прямо впливають на кваліфікацію злочину.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...